Woningtype | De Reinwaterkelders

 

Water dat ‘klaar voor gebruik’ is, wordt opgeslagen in reinwaterkelders. Zo ook in de reinwaterkelders van dit oude productiebedrijf. Rondom de oorspronkelijke reinwaterkelders van deze Vitens-locatie wordt een bijzondere woning gerealiseerd.

Een nieuw deel vóór de bestaande kelders vormt de toegang tot de woning met twee mooie slaap- of werkkamers. In dit deel vind je ook gelijk de technische ruimte, een separaat toilet en een kleine badkamer met douche. Het nieuwe deel biedt ook toegang tot de echte oude reinwaterkelders. Via de trap wordt de bovenste woonlaag bereikt waar eveneens wordt geslapen en waar je een prachtige living en keuken vindt. Vanwege de hoogte, ervaar je op deze verdieping veel privacy. Tussen de slaapkamers zit een ruimere badkamer met bad en toilet.

Het paradepaardje van deze woning is toch wel de gigantische living van meer dan 12 meter diep. Vrijwel alle buitenwanden van deze ruimte zijn voorzien van glas, waardoor je het gevoel hebt midden in de natuur te staan. Het grootste gedeelte van deze woonlaag is omgeven door terras. Dat maakt de living veruit de mooiste ruimte van deze woning. In het midden van de living bevindt zich nog een extra bergruimte en een separaat toilet.

Gebr. oppervlak: ca. 197 m2

Verdiepingen: 2

Slaapkamers: 4

Kaveloppervlakte: 1380 m2

Berging: ja


Basisindeling - ca. 197 m2

Plattegrond 1e verdiepingBegane grond

 Plattegrond BGEerste verdieping (woonverdieping)

 Optionele indeling - ca. 250 m2
Deze woning heeft als optie om één van de oude Reinwaterkelders te betrekken bij de woning. Hierdoor wordt er een extra – en zeer ruime - ruimte gerealiseerd die gebruikt kan worden als werkkamer, hobbykamer, atelier of speelkamer. Ondanks dat deze ruimte zich in de kelder bevindt, valt er veel licht binnen. Een zijde van de ruimte wordt volledig voorzien van glas. Aan de extra ruimte grenst een royaal terras. Vanuit hier kun je eveneens via een trap naar het terras op de eerste verdieping lopen.

 

Plattegrond 1e verdiepingBegane grond

 Plattegrond BGEerste verdieping (woonverdieping)

Reinwaterwoning 1
Situatietekening
Reinwaterwoning 2

Interesse in deze woning?

De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Bij interesse in deze woning kun je contact opnemen met de makelaar voor de mogelijkheden.

 

Contact opnemen