Woningtype | De Bosvilla

 

De Bosvilla is werkelijk een plaatje om te zien. Een volledig houten woning die zich voegt naar de groene omgeving. Deze villa smelt samen met zijn omgeving, maar is eveneens een sterk staaltje architectuur. De drie woonlagen bieden veel ruimte voor wonen, werken en eigenlijk ook recreëren in je eigen huis.

De enorme living op de begane grond is een lust voor het oog. Veel van de buitenwanden in de woonkamer zijn voorzien van glas, wat de ruimte ontzettend licht maakt. Ook achter de keukenruimte zit een grote raampartij. Rondom deze verdieping loopt een groot terras dat vanaf veel plaatsen op de begane grond toegankelijk is.

Vanuit de living kun je zowel een verdieping naar boven als naar beneden. De Bosvilla is namelijk volledig onderkelderd en dat geeft onzettend veel extra ruimte! In de kelder vind je twee slaapkamers, een extra berging en de techniekruimte. Alsof dat nog niet genoeg is, vind je op de eerste verdieping ook nog eens drie slaapkamers, een badkamer en een grote overloop met veel licht. Hier kun je een extra werk-, speel- of relaxruimte maken.

 

 

Gebr. oppervlak: 260 m2

Verdiepingen: 3

Slaapkamers: 5

Kaveloppervlakte: 1190 m2

Berging: ja

Plattegrond kelderPlattegrond BGPlattegrond 1e verdieping

                                  Kelder                                                                Begane grond                                                            1e verdieping

 

 

 

De Bosvilla
Situatietekening
De Bosvilla 2

Interesse in deze woning?

De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Bij interesse in deze woning kun je contact opnemen met de makelaar voor de mogelijkheden.

 

Contact opnemen