Woningtype | Het Pompgebouw

 

Water moet ergens vandaan komen, voordat het tot drinkwater gemaakt kan worden. Vanuit dit Pompgebouw werd het water naar de huishoudens getransporteerd. Hoe bijzonder is het om daar binnenkort te kunnen wonen? De krachtige architectuur van het voormalig Pompgebouw, dat fungeert als poortgebouw op Casa Acqua, springt in het oog en blijft intact.

Het pompgebouw wordt uitgebreid met een serre en aangrenzend terras op het dak van de kelder. De woonkamer vind je straks in de oorspronkelijke pompruimte. Op de begane grond vind je verder een gezellige open keukenruimte, een slaapkamer, badkamer met bad, een werkkamer/garderobe en separaat toilet. Vanuit de woonkamer loop je via de trap naar de hoger gelegen entresol. Doordat deze ruimte een open verbinding heeft met de woonkamer, voelen beide ruimtes licht en ruim aan. De entresol is de ideale plek voor een werkplek, klein atelier of muziekruimte.

Het unieke aan deze woning is de extra ruimte in de kelder van het Pompgebouw, toegankelijk vanuit de woonkamer. In de kelder vind je naast de techniekruimte een extra bergruimte, separaat toilet en een extra slaapkamer. Die slaapkamer is overigens ook bereikbaar van buitenaf, waardoor de ruimte ook goed te gebruiken is als praktijk of werkplek.

 

 

Gebr. oppervlak: 190 m2

Verdiepingen: 3

Slaapkamers: 3

Kaveloppervlakte: 930 m2

Berging: ja

Plattegrond kelderPlattegrond BGPlattegrond entresol

 

                                 Kelder                                                                Begane grond                                                                Entresol

Pompgebouw 1
Situatietekening
Pompgebouw 2

Interesse in deze woning?

De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Bij interesse in deze woning kun je contact opnemen met de makelaar voor de mogelijkheden.

 

Contact opnemen