Woningtype | Het Filtergebouw

 

Vroeger werd in dit gebouw het grondwater gefilterd, en straks kun je er in wonen. De karakteristieke elementen in het bijzondere Filtergebouw blijven waar mogelijk behouden. De fraaie entree, het betonnen cassetteplafond en de inpandige betonkolommen komen allemaal weer terug in de ruime tweeonder- één kapwoningen die hier gerealiseerd worden. De een net iets groter dan de ander.

Het verschil in ruimte zit ‘m vooral in de grootte van de woonkamer. In het Filtergebouw leef je op de eerste verdieping. In beide twee-onder-een-kapwoningen wordt daar namelijk de keuken, eethoek en woonkamer gerealiseerd. Aan de woonkamers grenst een zeer ruim terras op het zuidwesten van meer dan 35 m2. De enorme raampartij aan de achterzijde van de woning geeft de living een licht karakter. Vanaf het terras loop je via een trap naar beneden zo je eigen tuin in.

Slapen doe je in het Filtergebouw op de begane grond. Beide woningen hebben een ruime hal en drie royale slaapkamers. Bouwnummer 1 heeft op de begane grond ook een ruimte die gebruikt kan worden als werkruimte. Tevens vind je in de hal een seperaat toilet. Die zit bij bouwnummer 2 op de eerste verdieping. Beide woningen beschikken over een zeer ruime techniekruimte met wasopstelling.

Gebr. oppervlak: ca. 170 m2

Verdiepingen: 2

Slaapkamers: 3

Kaveloppervlakte bnr 1: 830 m2

Kaveloppervlakte bnr 2: 470 m2

Berging: ja 

Filtergebouw BG

Begane grond

Filtergebouw 1e verdieping

 

1e verdieping

 

Filtergebouw 1
Situatietekening
Filtergebouw 2

Interesse in deze woning?

De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Bij interesse in deze woning kun je contact opnemen met de makelaar voor de mogelijkheden.

 

Contact opnemen