Header/ /

In Soest geniet je van de natuur en een gezellige levendigheid


Casa Acqua ligt aan de rand van Soest, midden in het groen van de Utrechtse Heuvelrug en grenzend aan natuurgebied de Soester Duinen. Wat een heerlijk plek zo vlak bij de natuur, het dorp en de stad. 

De locatie waar Casa Acqua verrijst, pal aan de bosrand, spreekt tot de verbeelding. Je woont straks deels verborgen in het groen, maar ook fraai zichtbaar vanaf de bosrijke straatzijde. De architectonische hoogstandjes waarin de woningen komen, doen denken aan de prairiehuizen van Frank Lloyd Wright. Hier mogen wonen is een droom die uitkomt. 

Lekker centraal wonen

Je woont vlak bij het gezellige centrum van Soest. Een heerlijke plek om te shoppen, te ontspannen en te ontmoeten. Je vindt er zonnige terrassen en uitstekende restaurants, leuke winkels en fraaie bezienswaardigheden. En dat allemaal op loopafstand. Bovendien sta je binnen enkele minuten in het bruisende Amersfoort. Centraler kun je bijna niet wonen.

Soest

De Soester Duinen

Soest is een en al natuur. Dat begint al om de hoek in de Soester Duinen met zijn zandverstuivingen, heidevelden en bossen. Hier kun je eindeloos wandelen, fietsen, spelen en ravotten. De Soester Duinen vormen samen met de Eempolder en de Utrechtse Heuvelrug een uniek en uitgestrekt natuurgebied waar je elke dag wel weer wat nieuws ontdekt. En wil je verder weg, dankzij NS-Station Soest en de A1 en A28 ligt heel Nederland aan je voeten.

Soesterduinen

De eerste inschrijfperiode is gesloten.

De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Bij interesse kun je contact opnemen met de makelaar.

 

Contact opnemen